Specialiștii Antidrog, alături de elevi și în acest an școlar

62

Articole de la același autor

Specialiștii Agenției Naționale Antidrog (ANA) au derulat o serie de activități de prevenire a consumului de droguri pentru a marca începutul anului școlar 2013 - 2014. 

ANA a pregătit, și în acest an, elevilor și cadrelor didactice proiecte de prevenire a consumului de tutun, alcool și droguri, prin promovarea alternativelor de viață sănătoasă și dezvoltarea abilităților de refuz al consumului acestor substanțe. Aceste proiecte se adresează elevilor pe cicluri de școlarizare (preșcolar, primar, gimnazial și liceal) și conțin teme adaptate nivelului lor de înțelegere și asimilare.

În anul școlar 2013 - 2014, ANA va dezvolta proiectele tradiționale "Mesajul meu Antidrog" și "Necenzurat" și va realiza activități de prevenire a consumului de droguri în cadrul programului Ministerului Educației Naționale "Să știi mai multe, să fii mai bun".

Totodată, ANA va lansa și prima Conferință națională cu tema "Bune practici în prevenirea consumului de droguri în mediul școlar", la care vor participa reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale și ai societății civile care desfășoară activități în domeniu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9421 secunde