Spărgători din locuințe, prinși în flagrant

574
1
Polițiștii din Medgidia au reținut o grupare de hoți, responsabilă pentru mai multe spargeri de locuințe date în localitate. Vineri seară, în jurul orei 18,00, oamenii legii au prins în flagrant trei tineri, cu vârste între 17 și 24 de ani, în timp ce încercau să pătrundă într-un apartament situat la parterul unui bloc.

Suspecții au fost imobilizați, iar asupra lor s-au găsit spray lacrimogen, mănuși și patru telefoane mobile. Cercetările au arătat că telefoanele mobile au fost furate din două apartamente sparte pe 21 decembrie 2011 și respectiv 7 ianuarie 2012. De asemenea, în urma cercetărilor au fost găsiți încă doi complici de-ai lor, alături de care au dat mai multe spargeri în perioada 13 decembrie 2011 - 13 ianuarie 2012.

Prejudiciul total se ridică la aproximativ 16.000 de lei, iar anchetatorii au recuperat doar 60% - adică două LCD-uri, două laptop-uri și două telefoane mobile.

Cei cinci suspecți au fost prezentați, sâmbătă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.

Comentează știrea

mihaela
25 ianuarie 2012
de ce nu da politia toate detaliile?

de ce nu se specifica ca uni din i au foat doar la un jaf si este doar complice si de ce nu da politia toate detaliile? pt ca vor sa le bage pe gat toate casele sparte din acest oras si sa nu se mai chinuie sa mai caute si pe alti. ii baga pe toti in aceeasi oala.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Mihai Eminescu - omagiat la Medgidia
Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Stire din Social : Se oprește apa la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.7679 secunde