Sorina Pintea, vizitată de soț în arest

277
Sorina Pintea, vizitată de soț în arest - ddd-1583352696.jpg
Anchetă în Poliția Română, după vizita de aseară a Sorinei Pintea la medic. Ministrul de Interne a cerut controale privind transferul din arest la clinică, iar ministrul Sănătății spune că bolnavii arestați nu ar trebui încătușați.

Între timp, astăzi, Sorina Pintea a primit din nou vizite. Două ore a stat de vorbă cu soțul ei, Ovidiu Goga. Acesta a transmis că starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății nu este tocmai bună, potrivit Observator. Sorina Pintea stă singură în celulă, iar un medic îi verifică starea de sănătate în fiecare dimineață. Până acum a primit de două ori vizita familiei, însă a mai stat de vorbă și cu avocații ei, cei care acum se pregătesc să susțină contestația la această măsură preventivă.

Sorina Pintea a fost scoasă ieri, pentru a treia oară, din arest. Cu o mașină a Poliției a fost dusă la clinica Ministerului de Interne, unde a fost consultată de un medic neurolog.

Sorina Pintea este acuzată de procurori că a luat 35.000 euro mită, în două tranșe. Vineri, judecătorii Curții de Apel București dezbat contestația fostului ministru, care cere o măsură mai blândă în locul arestului preventiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2528 secunde