Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat condiționat din închisoare

368
Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat condiționat din închisoare - dd-1585317343.jpg
Tribunalul București a decis definitiv astăzi ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu să fie eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani de închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, transmite Agerpres. Inițial, în luna ianuarie, Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare depusă de Vîntu, însă Tribunalul București a admis vineri contestația depusă de omul de afaceri, astfel încât el va ieși vineri din Penitenciarul Rahova.

Sorin Ovidiu Vîntu avea de executat 11 ani de închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare. Ultima condamnare de 10 ani de închisoare a fost primită de Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociației Salariaților din cadrul SNP Petrom SA.

El mai are la activ 8 ani de închisoare în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani și 2 luni de închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani de închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014) și un an de închisoare pentru șantajarea lui Sebastian Ghiță (iunie 2012).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3178 secunde