Solicitare către șefii Poliției Române pentru concedierea polițistului bătăuș din Constanța

153
Solicitare către șefii Poliției Române pentru concedierea polițistului bătăuș din Constanța - evenimentsectiunesolicitarecatre-1393145827.jpg

Articole de la același autor

Sindicaliștii din Poliție nu sunt mulțumiți de decizia luată de Consiliul de Disciplină de la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, cu privire la scms. Adrian Cerneagă, acuzat că a lovit un coleg, în timpul antrenamentului sportiv. 


Reamintim că membrii respectivului consiliu au decis retrogradarea subcomisarului într-o funcție inferioară. Iar cum în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale nu mai există un alt post liberi pentru ofițeri, cel mai probabil subcomisarul va fi mutat într-o altă structură a Poliției Constanța. Drept pentru care, liderii Sindicatului Național al Agenților de Poliție (din care face parte și victima, agentul principal Codrin Petrache) au transmis conducerii Inspectoratului General al Poliției Române o solicitare ca polițistul să fie demis din Poliție. 


"SNAP nu e mulțumit de măsura luată, considerăm că este extraordinar de blândă în comparație cu fapta comisă. Am sesizat deja conducerea IGPR și am cerut destituirea ofițerului din Constanța din funcție. Șeful Poliției Române încă nu s-a pronunțat, dar dacă nu va fi aprobată, vom adresa aceeași solicitare conducerii Ministerului Afacerilor Interne. 
Pe de altă parte, suntem hotărâți și urmăm și calea legală. Ori agentul de poliție lovit, ori sindicatul v-a face o plângere penală împotriva ofițerului și cu siguranță tot va pleca din rândurile Poliției", a declarat pentru "Cuget Liber " Iulian Surugiu, președintele SNAP. 


Pe de altă parte, acesta a subliniat: "Dacă lucrurile vor continua astfel, veți auzi în curând că agenții de poliție îi vor cafti pe șefii lor! Drept pentru care, mă întreb, ce s-ar fi întâmplat dacă situația era invers, dacă agentul îl lovea pe ofițer?".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6966 secunde