Șoferii beți împânzesc șoselele din Constanța

261
Șoferii beți împânzesc șoselele din Constanța - soferibetisursanews-1584642243.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au întocmit mai multe dosare penale șoferilor depistați pe șoselele din județ, fără a avea permis auto sau fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în după-amiaza zilei de miercuri, polițiștii de la Secția 5 Cogealac au depistat un bărbat de 40 de ani, care conducerea prin satul Gura Dobrogei, deși nu avea permis. După puțin timp, polițiștii din Ovidiu au surprins, pe strada Amurgului din localitate, un bărbat de 30 de ani, care era beat. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat însă să i se preleve mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În cursul serii, mai precis în jurul orei 20.30, polițiștii din Medgidia au depistat un tânăr de 23 de ani, care conducea prin Ivrinezu Mare, deși avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ba mai mult, cercetările au arătat că nu avea nici permis și a fost implicat și într-o tamponare.

Puțin după miezul nopții, la Cernavodă a fost surprins un bărbat de 28 de ani, beat la volan. Testarea cu aparatul etilotest a evidențiat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3521 secunde