Șoferi contravenienți, trași pe dreapta. Vor suporta rigorile legii

130
Șoferi contravenienți, trași pe dreapta. Vor suporta rigorile legii - dddd-1583751054.jpg

Articole de la același autor

Pe 8 martie a.c., în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Negru Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 8 martie a.c., în jurul orei 14.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Tineretului din stațiunea Costinești. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că vehiculul în cauză fusese radiat din circulație de la data de 30.08.2018.

Pe 9 martie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii din comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2819 secunde