Șoferi, circulați cu prudență! Este plin de polițiști cu radare, pe străzi

134
Șoferi, circulați cu prudență! Este plin de polițiști cu radare, pe străzi - politia115233660391539771615-1565848741.jpg

Articole recomandate

1.250 de polițiști rutieri se vor afla în fiecare zi în stradă și vor acționa cu cele 300 de aparate radar pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru creșterea gradului de fluidizare a traficului și pentru a preveni producerea unor accidente rutiere grave. Aceștia vor beneficia și de sprijinul Inspectoratului General de Aviație care va acționa cu aeronavele ce vor survola cele mai aglomerate trasee", a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Georgian Drăgan.

Potrivit acestuia, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus dislocarea unor forțe pe autostrăzile A2 și A4 pentru asigurarea unei intervenții rapide în situația producerii unor accidente rutiere, întrucât se așteaptă valori crescute ale traficului.

"Peste 4.600 de pompieri și paramedici vor fi la datorie și vor acționa cu cele 3.000 de mijloace pentru asigurarea unei intervenții rapide în situații de urgență. Cele 285 de echipaje SMURD de pompieri vor asigura intervenția și acordarea primului ajutor calificat la fața locului, vor beneficia de cele 31 de unități și opt ambulanțe de terapie intensivă și de cele 40 de mijloace pentru transportul persoanelor și victimelor multiple", transmite Poliția Română.

El a precizat că Inspectoratul General pentru Aviație va acorda sprijin prin cele zece aeronave - șapte pentru intervenții în situații de urgență medicale, iar celelalte vor deservi alte structuri MAI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4028 secunde