Șofer întors din Italia, trimis la carantină de nevastă!

444
Șofer întors din Italia, trimis la carantină de nevastă! - dddd-1582549913.jpg
Un șofer de tir care s-a întors duminică seara acasă dintr-o cursă efectuată în Italia nu a fost primit de familie, soția lui spunându-i să se ducă la spital. Astfel, bărbatul a fost nevoit să rămână în mașina personală, să meargă la spitalul din Adjud și să anunțe că ar putea fi suspect de coronavirus, relatează Observator.

Chiar dacă nu prezintă simptomatologie, bărbatul a fost internat pe secția de Boli Infecționase a Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Pantelimon" Focșani. Spitalul din Adjud a fost băgat complet în carantină, preventiv, după ce a trecut pe acolo șoferul de TIR.

Potrivit directorului DSP Vrancea, Cătălin Graur, bărbatul de 43 de ani ar fi fost plecat timp de 2 luni în străinătate, ar fi tranzitat Italia, însă nu zone aflate în carantină din cauza coronavirusului. Odată ajuns acasă, bărbatul a anunțat autoritățile apoi a mers direct la spital.

"Conform procedurii, persoana va fi izolată la domiciliu și supravegheată zilnic. Dacă era din zonele cu risc, atunci trebuia carantinată într-un centru special amenajat și monitorizată zilnic. Pe noi ne-a anunțat Poliția, el probabil din media a aflat de probleme din Italia, s-a autosesizat și a dorit să se prezinte la spital. A fost consultat și este asimptomatic", a declarat directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.657 secunde