Șofer beat și drogat, tras pe dreapta pe o stradă din Cernavodă

221
Șofer beat și drogat, tras pe dreapta pe o stradă din Cernavodă - soferidroguri-1588773311.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni organizează, periodic, acțiuni pe șosele pentru depistarea și tragerea la răspundere a participanților care încalcă prevederile Codului Rutier. Ieri dimineață, oamenii legii din Cernavodă au surprins un tânăr care s-a urcat la volan beat și drogat!

În jurul orei 6.40, polițiștii au oprit un autoturism pe strada Prelungirea Seimeni. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, era sub influența băuturilor alcoolice, etilotestul evidențiind o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu drugtestul, care a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină. Șoferul a fost dus la spital, pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Totodată, polițiștii și jandarmii au controlat doi tineri, de 17 și respectiv 28 de ani, care erau în mașină. Asupra minorului de 17 ani au fost găsite șase pliculețe transparente, autosigilante, care conțineau o substanță ce părea să fie marijuana. Oamenii legii au întocmit dosar penal care a fost soluționat procurorilor DIICOT.

Totodată, cei trei tineri au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea ordonanțelor militare, cu o amendă de 6.000 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9799 secunde