Sirieni prinși în timp ce încercau să intre ilegal în țară

181
Sirieni prinși în timp ce încercau  să intre ilegal în țară - sirieni-1447180730.jpg

Articole de la același autor

Au încercat să treacă granița ilegal, dar au fost prinși de oamenii legii. Doi cetățeni sirieni au fost întorși din drum, după ce ofițerii Gărzii de Coastă i-au observat în timp ce treceau frontiera pe jos, prin Negru Vodă. Cei doi tineri, de 17 și 18 ani, au fost reținuți și duși la sediul poliției pentru audieri.

"Concomitent cu această acțiune, în urma extinderii cercetărilor, în apropierea orașului Negru Vodă au fost identificați doi bărbați, cetățeni britanici, în vârstă de 22 și 23 de ani, care au intrat legal în România cu un autoturism marca Ford Fiesta, înmatriculat în Rep. Bulgaria, despre care exista suspiciunea că au facilitat ajungerea celor doi bărbați sirieni pe teritoriul României. Ulterior, s-a stabilit că aceștia intenționau să-i preia și să-i conducă pe cei doi migranți sirieni până în Germania", a declarat subinspector de poliție Alexandru Ion.

Ofițerii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de trecerea frauduloasă a frontierei prin intrarea în țară și trafic de migranți.

Cazul a ajuns în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța care continuă cercetările în acest caz. Anchetatorii au audiat cele două călăuze și urmează să se ia măsurile legale.

Cei doi cetățeni sirieni au fost predați autorităților de frontieră din Rep. Bulgaria, conform acordului existent între cele două state. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.332 secunde