Sirianul găsit mort în portbagaj, drogat și sufocat / SOȚIA ȘI-A RECUNOSCUT FAPTA!

1580
3
Sirianul găsit mort în portbagaj, drogat și sufocat / SOȚIA ȘI-A RECUNOSCUT FAPTA! - sotiesirian136152100-1429182294.jpg

Articole de la același autor

Soția lui Moustafa Haj Saleh, Andreea Maria Pătrașcu, consilier în cadrul Ministerului Muncii a fost reținută, în această dimineață, de procurorii bucureșteni, împreună cu iubitul ei. 


Fiind reținută de procurori, soția lui Mousfata Haj Saleh, Andreea Pătrașcu, și-a recunoscut fapta. Aceasta le-a povestit anchetatorilor că în noaptea crimei l-a invitat pe soțul ei la cină, la apartamentul din București, deși cei doi se aflau în proces de divorț. Femeia spune că i-a pus soțului zeci de somnifere în mâncare și băutură, iar apoi, după ce a adormit, a ajutat-o amantul său să îl sufoce cu o pungă pe care cei doi i-au pus-o omului de afaceri pe față. Apoi, sirianul a fost pus în portbagajul mașinii sale și a fost abandonat pe o stradă la întâmplare de cei doi. 








Sursa fotografii: www.romaniatv.net




Anchetatorii spun că motivul crimei l-ar fi constituit averea omului de afaceri. Însă cei doi soți nu aveau probleme cu banii, ea fiind consilier pentru relații internaționale în cadrul Ministerului Muncii. 


Procurorii și-au dat seama că este ceva în neregulă în momentul în care Andreea Pătrașcu a anunțat dispariția soțului ei și a insistat în mod expres să nu fie distribuită poza lui la persoane dispărute. 




Comentează știrea

Andrei
16 aprilie 2015
Munceste de acasa!

Deschide o afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA . Fara a necesita cunostinte avansate IT. Se lucreaza de acasa, part-time. Fii propriul tau sef. Minim 18 ani. Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult. Instruire GRATUITA. Trimite INFO la: [email protected]

adi
16 aprilie 2015
anunt

Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obține în viitor și care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

erdin ismail
17 aprilie 2015
fi ansusi detectiv

Istoria crimelelor se repet ani dupa ani ! Totusi chiar daca nai facultatea de criminalistica si investigatii e bine pentru binele nostru sa rasfoim o carte importanta minti criminale care au cuprins de la diagnostic minciuna si toxine pan la obiecte tentative de imor si premeditare e bine pentru cunostinta nuoastra de asemenea cu ajutorol google ne ajuta sa cercetam tot ce ne anconjuoara an jurul nostru .un singur lucru de stiut nu iubiti prea mult ,multa iubire sentimentala si sufleteasca aduc multe de la sine !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3877 secunde