Sinucidere din dragoste. "PUIUKA MEA, ACUM CHIAR VIN LA TINE!"

17790
Sinucidere din dragoste.

Articole de la același autor

Tragedie în lumea jurnalismului. Cosmin Bele, în vârstă de 44 de ani, s-a sinucis, sâmbătă, în Gara de Nord din Timișoara. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Timiș Online, fostul jurnalist în vârstă de 44 de ani a mers în Gara de Nord din Timișoara, a așteptat să vină un tren de marfă și s-a aruncat în fața acestuia. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție și ambulanță, iar oamenii legii au demarat o anchetă.

Astăzi, în jurul orei 17.00, Cosmin Bele postase pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio: "Puiuka mea, acum chiar vin la tine", alături de o fotografie în care apărea alături de soția sa, decedată în urmă cu nouă luni, din cauza unei boli necruțătoare. De altfel, apropiații săi spun că nu trecuse peste moartea prematură a acesteia. În ultima perioadă, fostul jurnalist a postat pe Facebook numeroase mesaje în care plângea dispariția soției.

"Mâine se fac 9 luni. 9 luni de când te-ai făcut ÎNGERAȘ, la propriu. 9 luni de când mă chinui să supraviețuiesc. Este îngrozitor fără tine! MINUNEA MEA...TE VOI IUBI MEREU, ÎNGERASH DRAG", a postat jurnalistul pe 9 februarie.

Într-un alt mesaj, Cosmin îi transmitea Lucianei, soția lui: "Mă simt tot mai singur și sleit de puteri, cu sufletul făcut praf".

Cosmin era născut în Oradea, însă avea domiciliul la Năvodari. De câțiva ani locuia în Timișoara. A lucrat în presa din Constanța, la Radio Constanța, Tv Neptun și Antena 3.


Dumnezeu să îl ierte!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Sinucidere reușită la a doua încercare
Pagina a fost generata in 0.4464 secunde