Sindicaliștii de la Metrou pichetează Ministerul Transporturilor

95
Sindicaliștii de la Metrou pichetează Ministerul Transporturilor - metrou-1534757905.jpg

Articole recomandate

Sindicaliștii de la Metrou, dar și reprezentanți ai comercianților din incinta stațiilor din subteran vor picheta azi Ministerul Transporturilor, între orele 12 și 14. 


La acțiune vor participa aproximativ 400 de salariați. În următoarele trei zile pichetul va fi prezent în fața aceleiași instituții. În 27 și 28 august acesta se va muta în fața Guvernului.

Nemulțumirile sunt legate, după cum arăta luna trecută chiar Ministerul Transporturilor, de o serie de neînțelegeri între sindicate și conducerea Metrorex.

E vorba de chestiuni care țin de lipsa de personal, la care se adaugă elemente în suspensiue din negocierea Contractului Colectiv de Muncă.


Nu în ultimul rând, mai sunt și neînelegeri pe seama închirierii spațiilor comerciale din incinta metroului. În acest caz, nemulțumirea sindicatului de profil e că nu a fost prelungit contractul între Sindomed și Metrorex.


"Sindicaliștii sunt nemulțumiți și de faptul că nu a mai fost prelungit contractul dintre Sindomet (firmă deținută de sindicatul de la metrou) și Metrorex pentru închirierea spațiilor din stațiile de metrou.


sursa: evz.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6927 secunde