Sibian prins cu droguri la Vama Veche. A refuzat să renunțe la viciu!

205
Sibian prins cu droguri la Vama Veche. A refuzat să renunțe la viciu! - traficdrogurisursaleafly-1584051299.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 28 de ani din Sibiu a fost condamnat de magistrații Tribunalului Constanța, pentru deținere de droguri, după ce a fost surprins, pe plajă, în timp ce fuma joint-uri cu cannabis. 


Individul a fost surprins, în urmă cu aproximativ doi ani, mai precis în după-amiaza zilei de 19 august 2018, pe plajă în Vama Veche, împreună cu un amic, în timp ce fumau două țigarete cu cannabis. În plus, suspectul avea asupra lui o scrumiere de buzunar, din plastic, cu 0,5 grame de substanță interzisă. Cei doi au fost surprinși de un echipaj de jandarmi, iar sibianul a recunoscut că a cumpărat drogurile cu o zi înainte, de la un individ întâlnit în zona Clubului Molotov, contra sumei de 80 de lei.  


Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu. În raportul de evaluare al inculpatului realizat de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Sibiu, specialiștii au punctat că acesta a început să consume droguri la vârsta de 16 ani, "în mod experimental, iar după o perioadă de abstinență l-a reluat cu trei ani în urmă". Tânărului i s-a propus includerea în programul de reabilitare, dar acesta a refuzat și, totodată, nu a vrut să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției. 


Magistrații Tribunalului Constanța l-au condamnat pe tânăr, în urmă cu câteva zile, la opt luni de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi contestată la instanța superioară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2417 secunde