Și-au ucis colegul de apartament pentru că nu se puteau odihni…

483
Și-au ucis colegul de apartament pentru că nu se puteau odihni… - ddd-1583567751.jpg
Dan, un român de 38 de ani, și Mădălin, un român de 19 ani, sunt acuzați de omor și vor fi judecați în Italia, la un an după ce și-ar fi ucis în bătaie colegul de apartament, relatează Observator.

Cinci români împărțeau un apartament în localitatea italiană Cisterna, fiind vorba de trei bărbați și două femei. Conform H24 Notizie, cei trei bărbați erau Dan, 38 de ani, Mădălin, 19 ani, și Constantin. La un moment dat, nemulțumiți de comportamentul și zgomotele produse de Constantin, Dan și Mădălin ar fi sărit pe acesta și l-ar fi ucis în bătaie. I-ar fi luat viața pentru că i-ar fi deranjat din programul de odihnă de dinaintea unei noi zile de lucru.

Pentru a acoperi urmele crimei, Dan și Mădălin ar fi apelat la cele două colege de apartament să facă în așa fel încât să pară că rănile căpătate de Constantin, care i-au curmat viața, s-au produs din cauza unei căderi survenite pe fondul consumului de alcool.

Întreaga poveste s-a petrecut în martie anul trecut. Dan și Mădălin au încercat să fugă din Italia înapoi în România. Ar fi tocmit un transportator român care, pentru 200 de euro, urma să-i ducă înapoi în țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2781 secunde