Și-a găsit sfârșitul pe calea ferată…

230
Și-a găsit sfârșitul pe calea ferată… - ddd-1581070405.jpg

Articole recomandate

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Arad, a fost accidentat mortal de un tren, în cursul nopții, în zona podului CFR care traversează râul Mureș, victima fiind descoperită abia vineri dimineața, potrivit Agerpres.

"În această dimineață, în jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 a fost anunțată prezența unei persoane decedate pe secția CF 310, Timișoara - Arad. Colegii de la Poliția Transporturi Feroviare s-au deplasat la fața locului, unde au constatat prezența unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureș, la kilometrul feroviar 53 + 700 m, în gabaritul liniei de cale ferată. În urma primelor verificări s-a constatat că, la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopții", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, in rem, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2516 secunde