Sfaturi de la polițiștii de la Rutieră pentru copiii din taberele de pe litoral

67
Sfaturi de la polițiștii de la Rutieră pentru copiii din taberele de pe litoral - 21augustrutieracopiitabere-1408624901.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieriști și psihologii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța au organizat, săptămâna aceasta, activități de prevenire în rândul copiilor aflați în vacanță în Tabăra "Delfinul", din localitatea Năvodari, la Centrul de Agrement 2 Mai și la Centrul de Agrement "New Paradise" din Eforie Sud. Polițiștii le-au spus copiilor cum să se comporte pentru a nu ajunge victime ale accidentelor rutiere sau ale unor infracțiuni. 
De asemenea, psihologii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța le-au explicat elevilor cauzele și semnele consumului de droguri, cum poate fi ajutată o persoană care consumă droguri și tipurile de violență ca urmare a consumului de droguri.
Activitățile desfășurate se înscriu în proiectul "Vacanță în Siguranță - fără droguri" și au avut drept scop creșterea gradului de informare a elevilor pentru reducerea riscului de victimizare al acestora.
În perioada următoare polițiștii vor desfășura activități informativ-preventive, atât în cadrul taberelor, cât și în locuri publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Mai 2014
Stire din Diverse : Sfaturile mamei ajută întotdeauna?
Luni, 17 Februarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru gospodine
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi pentru gospodine
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Pagina a fost generata in 0.6677 secunde