Sexul, drogurile și violența stăpânesc liceele Constanței. Elev înjunghiat de un coleg, în fața școlii

1174
3
Sexul, drogurile și violența stăpânesc liceele Constanței. Elev înjunghiat de un coleg, în fața școlii - liceaninjunghiat-1431363895.jpg

Articole de la același autor

Un nou incident violent într-o școală din județul Constanța s-a petrecut, ieri dimineață, la Medgidia, unde un elev de la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" a venit cu un briceag la școală și, într-o pauză, și-a înjunghiat un coleg în picior. 


Incidentul s-a petrecut la apro-ximativ 50 de metri de unitatea școlară; cei doi elevi, ambii în vârstă de 16 ani - victima fiind elev în clasa a XI-a, iar agresorul în clasa a X-a - au mers în pauză spre un magazin din apropierea școlii, aflat la parterul unui bloc. Pe drum, însă, s-au luat la ceartă, potrivit polițiștilor, din cauza unui ceas, iar unul dintre elevi a scos un briceag și l-a înfipt în piciorul celuilalt adolescent. 


"A fost o altercație spontană. Elevul rănit a fost ajutat, atât de cel care l-a agresat, cât și de alți martori, să ajungă până în fața liceului. Noi am fost sesizați și am solicitat imediat o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul municipal Medgidia, unde a primit îngrijiri medicale. Cazul a ajuns și în atenția Poliției, care a demarat investigații. De asemenea, am sesizat Inspectoratul Școlar Județean și a fost demarată o anchetă la nivelul Comisiei pentru combaterea violenței de la nivelul școlii, urmând ca la finalul cercetărilor să se stabilească ce măsuri vor fi luate", a precizat pentru "Cuget Liber" Rodica Vasilescu, directoarea Colegiului Tehnic "Nicolae Titulescu". 


Cei doi adolescenți nu sunt cunoscuți ca fiind elevi problematici, a adăugat reprezentantul unității școlare. Cei doi fac naveta împreună la școală, victima din localitatea Izvorul Mare, iar agresorul din comuna Peștera. 


Cât privește împre-jurarea în care a venit la școală cu un bri-ceag, agresorul le-a spus profesorilor și oamenilor legii că era pentru prima dată când venea la liceu cu o armă albă; el a adăugat că a găsit briceagul pe drum, spre Ivrinezu Mic și l-a dus acasă, dar că l-a băgat apoi în gean-tă, pentru a nu-l găsi mama lui.


Liceanul rănit a rămas internat în Secția de Chirurgie a Spitalului municipal Medgidia, fiind însă în stare stabilă. În schimb, agresorul lui este cercetat de polițiștii din localitate, urmând să se stabilească ulterior ce măsuri vor fi luate. 


Reamintim că acesta este cel mai recent incident dintr-un lung șir ce a adus unitățile școlare din județul Constanța în atenția opiniei publice. Săptămâna trecută, un elev de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" a ajuns la spital, fiind suspectat că s-a drogat cu etnobotanice, într-o toa-letă a instituției; după puțin timp, o elevă de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" a apărut sumar îmbrăcată în mai multe fotografii postate pe un site de video-chat, iar un elev de la Liceul de Telecomunicații a tras înspre doi colegi cu un pistol airsoft cu bile, adus la școală de un alt licean. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Cunoscator
12 mai 2015
LIPSA DE EDUCATIE

ESTE REZULTATUL LIPSEI DE EDUCATIE,MAI ALES PARINTEASCA.SI ESTE CEVA NORMAL,INTR-O TARA, IN CARE TIMP DE 20 DE ANI NU SE FACE ARMATA,S-AU DISTRUS LOCURILE DE MUNCA,SE INCURAJEAZA PROSTITUTIA ,ALCOOLUL, DEZMATUL DIN CLUBURI, DROGURILE,FURTURILE,CRIMELE,ANALFABETISMUL,INTR-O TARA UNDE PARINTII SUNT NEVOITI SA-SI ABANDONEZE FAMILIILE,DAR MAI ALES COPIII PENTRU A MERGE LA MUNCA IN STRAINATATE,INTR-O TARA IN CARE PSIHOLOGII IN LOC SA LUCREZE SA TRATEZE CAZURILE GRAVE SI MAI PUTIN GRAVE LA COPIII IN PRIMUL RAND(PRIVITI CATE CAZURI DE SINUCIDERI AVEM DEJA)....CHIAR ESTE NORMAL CEEA CE SE INTAMPLA. SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN,NU ???????

Sergiu
19 mai 2015
Viitorul e in mainile gloatei de azi

Generatiile tinere iau exemplele negative de la cei maturi. Societatea este condusa prost,de indivizi care merita scuipati in ochi si atunci ce pretentii sa mai ai de la tineri? Atentie,acesti tineri sunt viitorul de cacat al tarii,in acelasi timp ei fiind natiunea autodistructiva la indemnul dement al celor care i-au facut si educat. Din randul lor se vor popula viitoarele partied politice,autoritatile statului si altele,pentru ca aceia normali nu vor mai sta in Romania.Adica va fi nasol ca acum,poate ceva mai nasol totusi....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7831 secunde