Serviciul Român de Informații face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile

42935
3
Serviciul Român de Informații face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile - serviciul-1465743346.jpg
Crezi că abilitățile și cunoștințele tale te pot recomanda pentru o carieră în Serviciul Român de Informații? Este probabil cea mai bună șansă pentru a dovedi asta, întrucât SRI caută în momentul de față personal pentru următoarele categorii: specialist IT, psiholog, traducător, medic, infirmieră, îngrijitoare în unități sanitare și soldat gradat profesionist. 


Toate aceste posturi se ocupă prin concurs, în condițiile generale de acces în Serviciul Român de Informații. Poți trimite CV-ul tău accesând site-ul www.sri.ro sau ai alte cinci modalități distincte de a fi angajat de SRI, în funcție de pregătirea și profilul tău profesional. 


Dacă sunteți absolvent de studii liceale, puteți susține examen de admitere la studiile universitare de licență ale Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul", care formează ofițeri operativi de informații și ofițeri analiști. Dacă ești deja angajat în cadrul altor instituții din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională, te poți alătura SRI prin transfer. De asemenea, formularul online poate fi folosit și de absolvenții ciclului inferior liceal, cu diplomă sau certificat de absolvire. Astfel, se poate opta pentru angajarea în corpul soldaților și gradaților profesioniști.


Comentează știrea

costica
13 iunie 2016
opinie

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

m
14 iunie 2016
t

detalii

Răspuns la: opinie
Adăugat de : costica, 13 iunie 2016
Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile...
MorrisLet
25 decembrie 2022
MorrisLet

http://www.hydroxychloroquinex.com/ aralen phosphate

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5868 secunde