Serviciul de mesagerie al Facebook este nefuncțional la nivel mondial!

886
Serviciul de mesagerie al Facebook este nefuncțional la nivel mondial! - facebookmessengerfunctiasecretai-1531484798.jpg

Articole recomandate

Serviciul de mesagerie al Facebook este nefuncțional la nivel mondial, însă Europa pare a fi cea mai grav afectată, scrie Daily Mail. Sistemul Messenger este integrat rețelei sociale Facebook, însă poate fi utilizat separat prin aplicația de mobil.

Potrivit publicației, problemele au apărut în jurul orei 8:00, în Marea Britanie, afectând utilizatorii messenger din SUA, Europa și America Centrală. Problemele sesizate la Facebook Messenger sunt la conectare, unii semnalând că nu pot trimite sau primi mesaje.

Europa pare a fi cea mai grav afectată zonă, deși întreruperea este la nivel mondial. Potrivit Downdetector, și în România unii utilizatori au probleme de conectare.

Serviciul de mesagerie este integrat în Facebook, dar poate fi folosit separat de rețeaua socială datorită aplicațiilor mobile dedicate pentru toate platformele software.

Această întrerupere apare la mai puțin de 24 de ore după ce utilizatorii de Android au rămas în imposibilitatea de a accesa feed-urile de rețele sociale din cauza unor probleme cu aplicația Facebook.

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare platforme de mesagerie din lume, a doua după WhatsApp, și are 1.3 miliarde de utilizatori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Tehnologie : Facebook a introdus o nouă funcție
Pagina a fost generata in 2.3162 secunde