Sentință pentru șoferul beat care a ucis trei femei, într-un accident pe podul din Ovidiu

4661
Sentință pentru șoferul beat care a ucis trei femei, într-un accident pe podul din Ovidiu - img1172235100-1563794548.jpg

Articole recomandate

Sentință pentru șoferul beat care a provocat teribilul accident rutier de la Ovidiu, în urma căruia trei persoane - mamă, fiica și bunica și-au pierdut viața. Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă si poate fi atacată cu apel.


Accidentul s-a produs în noiembrie anul trecut pe podul rutier de la Ovidiu. Roxana Cumpăratu, o femeie în vârstă de 31 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai. Alături de ea în mașină mai erau și fiica ei în vârstă de 3 ani și mama sa. Cele trei se îndreptau dinspre Constanța spre Tulcea când, la un moment dat, pe podul din Ovidiu, mașina lor a fost spulberată de un șofer beat care conducea un SUV Mercedes ML cu o viteză de peste 100 de km/h. Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.30, pe DN 2A, la ieșire din Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, pe podul din localitate.


Șoferul a fugit atunci de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior, sub pod. El era băut și a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8854 secunde