Șeful Poliției Române, despre căutarea celui care l-a împușcat mortal pe agentul din Recaș: Intervenția a fost organizată defectuos

296
Șeful Poliției Române, despre căutarea celui care l-a împușcat mortal pe agentul din Recaș: Intervenția a fost organizată defectuos - ptq0mczoyxnoptc0zjk3ntrhy2y3nzi3-1559561858.jpg

Articole recomandate

Intervenția și căutarea în cazul bărbatului care a împușcat ieri doi polițiști, pe unul dintre ei mortal, a fost organizată defectuos! Spune acest lucru chiar șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda.


"Acțiunea a fost organizată defectuos, o să vă explic de ce și cum la momentul oportun. Astăzi ne concentrăm să-l prindem pe criminal, după care venim și facem o analiză a evenimentelor. Discutăm de organizarea întregii acțiuni de către cei de la Inspectoratul Județean care aveau informații să intervină și care trebuiau să organizeze în mod corespunzător această acțiune despre care o să vă dau detalii după. Polițistul nostru de la urmăriri l-a urmărit un kilometru, a tras mai bine de 36 de focuri", a spus chestorul Ioan Buda, inspector general al Poliției Române.

Forțe suplimentare din București, Arad și Caraș- Severin au sosit în Timiș pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist din orașul Recaș aflat în misiune. Căutările au fost întrerupte pe timpul nopții și reluate în zori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1558 secunde