Secție de spital, închisă după ce a găzduit o tânără infectată cu noul coronavirus

145
Secție de spital, închisă după ce a găzduit o tânără infectată cu noul coronavirus - dddd-1584001220.jpg

Articole recomandate

Secția Neurologie a Spitalului Petroșani a fost închisă pentru dezinfecție, după ce o tânără confirmată cu infecție cu noul coronavirus a fost internată aici. 50 de cadre medicale, inclusiv de la Ambulanță și o clinică privată din Hunedoara, sunt izolate la domiciliu, relatează Digi 24.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, ancheta epidemiologică este în desfășurare. Până acum, autoritățile au descoperit 50 de cadre medicale care au intrat în contact cu pacienta cu coronavirus, care a plecat de acasă, deși era izolată la domiciliu, și s-a plimbat prin mai multe secții ale spitalului.

Cecilia Birău, purtător de cuvânt DSP Huneoara, a declarat că Secția Neurologie a Spitalului Petroșani, acolo unde femeia a stat internată, a fost închisă pentru dezinfecție, iar o parte din personalul de aici este izolat la domiciliu. Și alte cadre medicale de la UPU au intrat în contact cu pacienta. De asemenea, tânăra a mers cu Ambulanța, dar a fost și la o clinică privată de imagistică din Hunedoara unde a făcut un RMN. Toate persoanele identificate până acum au fost testate pentru coronavirus.

Potrivit reprezentanților DSP Hunedoara, testele au fost trimise la Timișoara și se așteaptă rezultatul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4124 secunde