Se stabilesc șefii secțiilor de poliție de la sate

545
Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Constanța a anunțat că, în ultimele două săptămâni din noiembrie, vor fi organizate concursurile pentru ocuparea funcțiilor de conducerea celor nouă secții de poliție rurală din județul nostru. Structurile respective au fost organizate în urmă cu două luni, iar actualii șefi au fost numiți interimar.
Iată care este programul concursurilor: pe 23 noiembrie, la ora 12,00, va avea loc examinarea celor care doresc să se afle în fruntea secțiilor 1, 2 și 6 de poliție rurală; pe 24 noiembrie vor fi examinați cei interesați de șefia secțiilor de poliție rurală 3 și 5, pe 25 noiembrie cei care își vor depune candidaturile pentru secțiile 4 și 7. Pe 28 noiembrie se va ține concursul pentru funcția de șef al Secției 8 de Poliție Rurală, iar pe 30 noiembrie pentru Secția 9 de Poliție Rurală. Ultima dată până la care mai pot fi depuse candidaturile este 11 noiembrie.
Cms. șef Adrian Rapotan, adjunctul IPJ Constanța, con-sideră că prin noua organizare a Poliției Rurale, posturile de la sate sunt mult mai "atractive" pentru polițiști. "Cu greu reușeam, până anul acesta, să legăm de glie, cum se spune,
într-un sat un polițist care locuia în oraș. Acum, în cadrul noului sistem de organizare, polițiștii lucrează 12 cu 24, după un program bine stabilit și pot să meargă acasă să doarmă liniștiți", a afirmat reprezentantul IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.315 secunde