Se poate și la Constanța! Minor de 14 ani, băgat după gratii pentru furt din mașini

250
Se poate și la Constanța! Minor de 14 ani, băgat după gratii pentru furt din mașini - furtauto7-1390487153.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 4 și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au strâns suficiente probe și au reușit să-i convingă pe magistrații Judecătoriei Constanța să-l pună după gratii pe unul dintre puștii care i-a înnebunit pe constănțeni. Mihai Constantin C., de 14 ani, a ajuns renumit printre polițiștii constănțeni, după ce în ultimii doi ani a spart zeci de mașini, a furat din locuințe, atât în Constanța, cât și în Tulcea, ba chiar a fugit și de acasă de câteva ori, fiind dat în urmărire națională. 
În noaptea de marți spre miercuri a fost prins din nou la furat, într-o Dacie Logan parcată pe strada Trotușului. Acesta a fost al 12-lea furt pentru care polițiștii aveau dovezi - pentru multe altele încă mai strânge probe! - așa că au mers la instanță, miercuri seară, cu propunere de arestare preventivă. Iar instanța le-a încuviințat solicitarea și a emis un mandat de arestare preventivă pe numele puștiului, pentru 15 zile. 
De menționat că surse apropiate anchetei ne-au spus că, în momentul în care a aflat decizia instanței, pușlamaua a amuțit, de unde până atunci era foarte relaxată și convinsă că nu va păți nimic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Anchetat pentru furt, la 80 de ani
Pagina a fost generata in 1.4014 secunde