Se caută șef la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța

136
Se caută șef la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța - siglapolitiaromana18672900-1406269966.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs pentru ocuparea funcției de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. În vederea înscrierii și participării la concurs, candidații trebuie să fi obținut în ultimii trei ani calificativul de cel puțin "bine" la evaluarea anuală de serviciu, să fie declarați apți medical și psihologic pentru promovare în funcții de conducere, să dețină gradul profesional de minim inspector principal de poliție.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliției Române pe 6 august și va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Va fi declarat "admis" candidatul care are nota cea mai mare și este notat cu cel puțin 7,00.

În prezent, șeful împuternicit al BCCO Constanța este comisarul-șef de poliție Emilian Pârvu, fostul comandant al Poliției municipiului Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4794 secunde