„Scorpionii Albaștri”, nominalizați de aliații britanici

de Sorin MIHALACHE Vineri, 10 Iulie 2020 516
Pentru că au câștigat ultima ediție, aliații croați au organizat ultima competiție amicală pe echipe, în baza militară din Bemowo Piskie (Polonia). O echipă a Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Scorpionii Albaștri”, formată din nouă militari, alături de echipele aliaților croați, americani și britanici, a parcurs un itinerar de 2,5 km transportând pe o targă o victimă simulată.

De-a lungul traseului, concurenții au staționat la patru checkpoint-uri, unde au fost supuși unor diferite probe. „Legion Troop”, echipa aliaților britanici, a câștigat concursul, iar după cum prevede regula, aceștia i-au nominalizat pe „Scorpionii Albaștri” să organizeze următoarea competiție sportivă care se va desfășura săptămâna viitoare.

XXX

Conform forter.ro, Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Scorpionii Albaștri” participă în cadrul Grupului de Luptă din Polonia pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței NATO, alături de partenerii polonezi, americani, britanici și croați, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia, din 2016. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei