Schior agresat de personalul de serviciu. Poliția a deschis dosar penal

308
Schior agresat de personalul de serviciu. Poliția a deschis dosar penal - ddd-1579903278.jpg
Polițiștii harghiteni au declanșat o anchetă după ce, în cursul zilei de vineri, un schior aflat pe o pârtie din municipiul Toplița a acuzat faptul că a fost lovit de membrii personalului de serviciu, relatează Agerpres.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita, Poliția municipiului Toplița a fost sesizată prin numărul de urgență 112 despre faptul că la baza unei pârtii din localitate s-a petrecut o agresiune fizică. Patrula mixtă care s-a deplasat la fața locului, formată dintr-un polițist și un jandarm, a constatat că un turist de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureș, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînțelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu.

În urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alți colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV șenilat, pentru a lămuri situația, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu șenila stânga față peste picioarele tânărului din Târgu Mureș, mai precizează sursa citată.

La sosirea polițiștilor, victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale și a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbați din zonă, în vârstă de 43 și 50 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2449 secunde