SCENE VIOLENTE ÎN TIMPUL OREI / ELEV BĂTUT ȘI DAT AFARĂ DIN CLASĂ, DE PROFESOARA DE ENGLEZĂ

292
SCENE VIOLENTE ÎN TIMPUL OREI / ELEV BĂTUT ȘI DAT AFARĂ DIN CLASĂ, DE PROFESOARA DE ENGLEZĂ - elevbatut640x400-1520428469.jpg

Articole recomandate

Lecție cu scântei la un liceu din județul Suceava, unde o profesoară a fost filmată de elevi când îl lovea pe unul dintre ei. Adolescentul pedepsit ar fi început conflictul, spun colegii. Chiar și așa, dascălul trebuia să își stăpânească nervii, este de părere directorul, care a văzut imaginile și a început ancheta.


Incidentul violent s-a petrecut într-o sală de clasă de la un liceu din Dolhasca, județul Suceava. Un elev de clasa a IX-a a fost lovit și scos din încăpere de profesoara de engleză, în urma unui conflict între cei doi, spun ceilalți adolescenți.

Dascălului care preda acolo de puțin timp îi pare rău acum de ce a făcut. Comisia de disciplină a liceului se interesează și de gestul ei și de ce a făcut elevul care i-a provocat criza de nervi.

În altă ordine de idei, polițiștii fac și ei propriile cercetări, după care vor decide dacă deschid un dosar în acest caz, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5004 secunde