Scene ca-n filme într-o benzinărie: Un bărbat a amenințat casiera și a vrut să lovească oameni cu mașina

161
Scene ca-n filme într-o benzinărie: Un bărbat a amenințat casiera și a vrut să lovească oameni cu mașina - politia2-1568548265.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 42 de ani a alimentat într-o benzinărie din București, apoi a refuzat să plătească și a amenințat casiera, cerându-i bani. Femeia amenințată a fugit să ceară ajutor, încercând să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto din apropiere, dar individul a urmărit-o și a accelerat mașina spre un grup de oameni din spălătorie. Ulterior individul a fugit.


"Bărbatul a urmărit-o, cu mașina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit", informează Poliția Capitalei.


Faptele s-au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii Secției 11 fost sesizați prin apel la 112, iar individul a fost prins în cele din urmă, duminică, în județul Călărași, pe autostradă.


Acesta a fost adus pentru audieri la Poliția Capitalei, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Totodată, i-au fost recoltate probe pentru a se depista dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0049 secunde