Scandal în comună! Localnicii nu acceptă centre de carantină pentru coronavirus

351
Scandal în comună! Localnicii nu acceptă centre de carantină pentru coronavirus - dddd-1582811088.jpg

Articole recomandate

Teama de coronavirus a iscat un adevărat scandal într-o comună din Argeș, acolo unde ar urma să fie trimise în carantină în două spații diferite persoanele posibil infestate, potrivit Digi 24. Localnicii au ieșit pe stradă și amenință cu măsuri extreme dacă în localitatea lor va ajunge vreun bolnav sau vreun suspect cu COVID 19, după ce Prefectura Argeș a anunțat că a ales o fostă tabără de elevi și o cabană de vânătoare pentru un centru de carantină. În zonă au ajuns și jandarmi pentru mentinerea liniștii.

"Ce facem noi aici? Moare copiii. Cu așa ceva nu suntem de acord. Cum să nu ne fie frică? Vorba ăluia... Noi suntem învățați cu aerul de aici. Îi mai aduce pe ăia, ce facem noi aici? Păi, lasă-i, Domnule, cât e Bucureștiul de mare, Piteștiul, încolo pe la pensiuni, prin păduri, încolo... Aici ați găsit prostia?" - spun revoltate două protestatare.

Îngrijorarea oamenilor e de înțeles, spune viceprimarul din localitate, Ionică Berevoianu: "Noi am primit cu un pic de reticență, pentru că au apărut comentarii din partea oamenilor. Probabil și din cauza informării. Nu e o informare prea bună despre ce se va intampla aici. Oamenilor le este frică de venirea virusului în Nucșoara. Nu cred că este o locație potrivită. Nu știu dacă cei care au ales locația respectivă au văzut ce este înautru. Nu avem apă curentă, apă caldă. Încălzirea este cu sobe pe lemne. Sunt 8 camere care sunt amenajate. Dar sunt cu mai multe paturi. Câte 4 paturi, 6 paturi".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0264 secunde