Scandal ca-n filme la Techirghiol. S-a lăsat cu arestări

604
Scandal ca-n filme la Techirghiol. S-a lăsat cu arestări - scandal-1498228908.jpg
Scandal ca-n filme la Techirghiol, după ce doi indivizi au tăbărât pe un bărbat și au început să-l lovească în repetate rânduri cu o bâtă de baseball. Victima a fost transportată la spital, iar agresorii au fost arestați. 


Ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol i-au identificat pe Ionuț Cătălin Vasile, în vârstă de 24 de ani, din Techirghiol, și Marius Cosmin Leonte, în vârstă de 22 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea faptelor. 


Potrivit anchetatorilor, victima se cunoștea cu unul dintre agresori, între cei doi existând un conflict în trecut. Viorel Safcenco a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral și fractură a tibiei de la piciorul stâng, necesitând 60 de zile de îngrijiri medicale. 


Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0176 secunde