S-au rupt norii! Constanța, pe lista județelor afectate de ploile torențiale

1023
S-au rupt norii! Constanța, pe lista județelor afectate de ploile torențiale - furtuni-1561013172.jpg

Articole de la același autor

Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 21 de localități din 15 județe, pentru înlăturarea urmărilor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Potrivit IGSU, s-a acționat pentru evacuarea apei din cinci case, 37 beciuri și peste 80 de anexe și alte spații afectate de inundații. Totodată, din cauza vântului puternic, patru acoperișuri au fost desprinse de pe clădiri, iar șase copaci au fost doborâți pe carosabil, fiind avariate 18 autoturisme.

"În urma ploilor de ieri și din această noapte, pompierii au acționat pentru salvarea persoanelor surprinse de apă și pentru înlăturarea urmărilor generate de fenomenele meteorologice periculoase. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate intervenții în 21 de localități din județele Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Constanța, Gorj, Harghita, Iași, Mureș, Neamț, Sălaj, Satu Mare, Tulcea și Vâlcea", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În continuare, toată țara se află sub prognoză de instabilitate atmosferică accentuată, averse, vijelii și căderi de grindină. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.541 secunde