S-a rupt scena de la Festivalul Mamaia Copiilor, sub greutatea celor mici. Ce spune Primăria Constanța

773
S-a rupt scena de la Festivalul Mamaia Copiilor, sub greutatea celor mici. Ce spune Primăria Constanța - untitled-1531817970.jpg

Articole recomandate

Între 10 și 14 iulie a avut loc, la Constanța, Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018, unde copiii au putut să-și arate talentul muzical. Toate bune și frumoase până în seara de gală, când s-a rupt scena de la Festivalul Mamaia Copiilor, creându-se panică atât în rândul copiilor, cât și al părinților, care priveau neputincioși, scrie libertatea.ro


În momentul în care Diana Dumitrescu, cea care a prezentat festivalul, a anunțat și ocupanții locului I, scena a cedat, semn că organizatorii nu au luat niciun pic în calcul urcarea mai multor copii în același timp. Din fericire, actrița, care nu este la primul festival pe care-l prezintă, nu și-a pierdut cumpătul și a încercat să-și păstreze calmul, deși era vizibil afectată, tocmai pentru a nu-i speria și mai tare pe copii.


Ce spune Primăria Constanța


În legătură cu incidentul petrecut la festivitatea de premiere din cadrul Festivalului Național de Creație și Interpretare "Mamaia Copiilor" 2018, Primăria Constanța face următoarele precizări:


Municipalitatea a finanțat acest eveniment și a pus la dispoziția organizatorilor piațeta din zona Cazino Mamaia. Organizatorul evenimentului a fost Asociația Culturală Mamaia Copiilor, cea care avea obligația contractuală de a asigura desfășurarea evenimentului în cele mai bune condiții. Din motive artistice, acesta a realizat o avanscena pe care au urcat peste 300 de copii și tineri. 


La un moment dat, avanscena pe care evoluau micii artiști a cedat și s-a lăsat cu aproximativ 20 de cm. Din informațiile pe care le deținem până acum, nimeni nu a fost rănit iar spectacolul a continuat cu decernarea celorlalte premii. 


Regretăm incidentul petrecut sâmbătă seara, vom analiza cu maximă seriozitate cele întâmplate și vom lua toate măsurile necesare pentru a lămuri ceea ce s-a petrecut și pentru a evita asemenea situații pe viitor. 


Primăria Municipiului Constanța a finanțat, finanțează și va finanța cu bună credință toate evenimentele care promovează stațiunea Mamaia, municipiul Constanța și România.    


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde