S-a izolat de coronavirus, dar a murit strivit de tir

524
S-a izolat de coronavirus, dar a murit strivit de tir - ss-1585679346.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care intrase marți în izolare la domiciliu după revenirea din străinătate, a decedat, în cursul serii, în timp ce repara un tir, fiind strivit sub greutatea cabinei acestuia, relatează Agerpres. Incidentul s-a petrecut în localitatea Ilva Mică.

"Conform primelor verificări efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, se pare că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparații sub un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal. Bărbatul se întorsese astăzi din străinătate și se afla în măsura izolării la domiciliu. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuiește", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

La locul intervenției s-au deplasat modulul SMURD, echipat corespunzător, cu măști, combinezoane și ochelari de protecție, și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ilva Mică.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, victima a fost găsită în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Cei de la ISU au transmis un apel la responsabilitatea bistrițenilor pentru a furniza toate informațiile în momentul în care apelează numărul unic de urgență 112. "În momentul în care solicitați intervenția echipajelor de pompieri, SMURD, Ambulanță, Poliție și/sau jandarmi, este foarte important să precizați dacă sunteți în izolare la domiciliu sau în altă locație declarată", precizează ISU Bistrița-Năsăud.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5729 secunde