S-a autodenunțat la 112! Avea de gând să ucidă…

210
S-a autodenunțat la 112! Avea de gând să ucidă… - ddd-1580203729.jpg

Articole recomandate

Un tânăr din Buzău a fost reținut de polițiști, după ce a sunat la 112 și a anunțat că va pleca cu trenul spre Ploiești pentru a-și ucide fosta iubită, transmite Observator. Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2020. Bărbatul a explicat că femeia l-a îndatorat la bancă, motiv pentru care o va ucide.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului Ploiești, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost găsit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice", se arată într-o informare a Poliției.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, acolo unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, care au dispus în cazul său măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.78 secunde