Rulotă furată din Marea Britanie, găsită la Constanța

313
Rulotă furată din Marea Britanie, găsită la Constanța - rulotafurata-1565823491.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat pe raza județului Constanța o rulotă în valoare de aproximativ 28.000 de lei, care era căutată de autoritățile din Marea Britanie.


Acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.


Astfel, a fost identificată, pe raza județului Constanța, o rulotă, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. Proprietarul acesteia este cetățeanul român M.A., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că vehiculul figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.


Bărbatul le-ar fi spus oamenilor legii că a cumpărat rulota fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități. Rulota, în valoare de 28.000 de lei, a fost lăsată în custodia proprietarului, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5268 secunde