Românii scapă de vizele pentru Canada

694
2
Românii scapă de vizele pentru Canada - canadaflag848-1477040862.jpg

Articole recomandate

Canada renunță la vizele pentru români începând cu 1 decembrie 2017. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că s-a ajuns la un acord cu partea canadiană în această privință și că România își retrage rezerva față de acordul comercial dintre Canada și UE.


"Am o veste bună în această dimineață: s-a ajuns la un acord cu partea canadiană, un acord rezonabil pentru ambele părți și în acest fel suntem în situația foarte potrivită pentru discuția de astăzi să ne retragem rezerva pe care am declarat-o față de CETA. România nu mai are niciun fel de obiecțiuni față de Acordul Comercial cu Canada'', a declarat președintele Iohannis, de la Bruxelles. 


Acordul cu Canada privind ridicarea vizelor este unul etapizat: de la 1 mai 2017 Canada elimină vizele pentru românii care au mai avut viză, iar de la 1 decembrie 2017 Canada elimină vizele pentru toti cetățenii români.







Comentează știrea

Victorita
21 octombrie 2016
Vivat Romania?

Pe glob avem Romania apoi: romania2=italia, romania3=spania, romania4=canada, asteptam si alte romania!

Ionela
21 octombrie 2016
Spre Canada

Ne mandrim ca avem si noi USA in tara noastra, adica 'universitatea de stiinte agricole' din bucuresti, asa ca dragi romani mergeti la 'usa' sa studiati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde