"Românii din Diaspora nu sunt numai HOȚI și PROSTITUATE! Am plecat pentru un vis…"

4151

Articole de la același autor

"Urmăresc ziarele și televiziunile atât de aici, din Germania, cât și din alte țări ale Europei, bineînțeles și din România. Cred că nu este zi de la Dumnezeu să nu văd o știre despre români care au comis infracțiuni în țările în care au plecat. Ba că unul a spart un magazin, ba a furat o mașină, ba că unii erau proxeneți. Din păcate, tot mai multe tinere românce care practică prostituția o sfârșesc rău, fiind ucise cu bestialitate.

Dar lumea trebuie să știe că nu toți românii din Diaspora sunt hoți și prostituate. Nu, cei mai mulți dintre noi am plecat pentru un vis…".

Așa și-a început scrisoarea trimisă pe adresa redacției Valentin Constantinescu, un român care a ales calea "exilului" cu gândul de a le clădi un viitor mai bun celor doi copii ai săi.

"M-aș întoarce și mâine în țară dacă aș avea garanția că lucrurile vor reintra în normal, iar copiii ar avea un viitor. Momentan, nu zăresc nicio perspectivă. Aici, eu lucrez într-un autoservice, soția e asistentă medicală, copiii merg la școala germană. Muncim mult și nu suntem cu nimic mai prejos decât populația autohtonă, chiar dacă ne privesc adeseori ca pe străini. Ceea ce, de fapt, suntem! Om fi străini, dar nu suntem nici hoți și nici prostituate!", a mai scris Valentin Constantinescu.

XXX

Fenomenul exodului românilor în străinătate e la cote alarmante. Tot mai mulți români, buni profesioniști sau simpli salahori, iau calea Vestului, în speranța ca măcar ai lor copii să trăiască mai bine.

Acasă, se pare că nimănui nu le mai pasă de ei. Poate doar de banii lor… 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4991 secunde