ROMÂNI, AVERTISMENT DE LA MAE! Atenționare de călătorie

385
ROMÂNI, AVERTISMENT DE LA MAE! Atenționare de călătorie - ministerulafacerilorexterneanunt-1534922883.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Canada că provincia British Columbia se confruntă, începând de la mijlocul lunii august, cu puternice incendii de pădure, care cuprind zeci de mii de hectare, în urma cărora au fost evacuate peste 900 de persoane.

Sunt afectate orașele Prince George, Prince Rupert, Kamloops, Cariboo, informează MAE într-o atenționare de călătorie transmisă, miercuri, AGERPRES.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Vancouver: +1 604.633.0786 și +1 604.633. 0763, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, potrivit MAE, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al Consulatului General al României la Vancouver: +1 604.369.4704.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet http://vancouver. mae.ro, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (disponibilă gratuit în "App Store" și "Google Play"), care oferă informații și sfaturi de călătorie, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îți poate salva viața!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4074 secunde