Român mort într-un accident de camion, în Belgia

314
Român mort într-un accident de camion, în Belgia - ddd-1580551000.jpg

Articole recomandate

Un botoșănean de 32 de ani a murit într-un accident cumplit de camion în Belgia. Accidentul a avut loc pe autostrada E17 din provincia De Pinte, între două camioane. Atât botoșăneanul, cât și un alt bărbat, au murit pe loc, relatează Observator.

Vineri după-amiază, la ora 14.20, a avut loc un accident de circulație foarte grav pe E17 în De Pinte, în direcția Kortrijk. Un camion se afla pe marginea drumului, iar șoferul, Florin Corsei de 32 de ani din Botoșani, stătea lângă vehiculul său. Bărbatul a reparat o pană și a coborât din nou din camion pentru a verifica dacă totul este în regulă. Chiar în acel moment, un camion care se apropia s-a abătut de la carosabil, din motive neclare și s-a izbit violent în camionul condus de botoșănean.

Pasagerul camionului care a cauzat accidentul a fost rănit grav și a murit la fața locului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani din Waregem, scrie Monitorul de Botoșani. Șoferul camionului parcat, botoșăneanul de 32 de ani, a fost dus la spital cu răni grave și a murit acolo la scurt timp.

Șoferul camionului care se apropia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Harelbeke, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Permisul de conducere i-a fost retras imediat prin ordin al procurorului timp de 15 zile.

Traficul în zonă a fost blocat șase ore.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5991 secunde