Român mort în străinătate după ce a fost ținut șase ore în ambulanță

204
Român mort în străinătate după ce a fost ținut șase ore în ambulanță - italia-1594555074.jpg

Articole recomandate

Un român de 28 de ani a murit la Roma, în condiții încă inexplicabile. El a consumat o băutură foarte rece într-un bar, după care s-a simțit rău.


Românul locuia împreună cu familia în Roma de mai mult timp. Tragedia a avut loc pe data de 9 iulie, procurorul deschizând o anchetă sub acuzația de omor. Procurorul Alberto Galanti a dispus efectuarea unei autopsii pentru clarificarea cauzelor decesului. Cele șase ore petrecute la spitalului Tor Vergata nu au atras atenția medicilor, care nu au descoperit vreun simptom alarmant.


Tânărul de 28 de ani a suferit o durere de stomac severă după ce a băut o băutură rece într-un bar. El a chemat ambulanța acasă pentru a-l duce la spital. Ajuns în fața camerei de urgență, tânărul a fost nevoit să stea șase ore în ambulanță. Mai întâi pentru a i se face testele cerute de protocol în aceste condiții. Iar apoi pentru a fi ținut sub observație.


El a fost ținut în ambulanță ca o formă de precauție, luată din cauza situației de urgență impusă de Covid-19. Ambulanțele au fost dotate cu echipamentele necesare examinărilor și confortul corespunzător. Scopul a fost acela de a evita contactul cu alte persoane în camera de urgență.


După șase ore, medicii nu au identificat nicio situație periculoasă. Ei i-au dat voie românului să plece acasă, acesta locuind în zona Romanina. Ajuns la locuința sa, tânărul de 28 de ani, chiar dacă încă nu se simțea bine, s-a dus să doarmă, dar a murit în somn.


Soția lui, disperată, a sunat la poliție, comunicând incidentul. Declarațiile ei au fost cuprinse într-un raport în urma căruia a fost începută ancheta. Deocamdată, anchetatorii spun că marca băuturii nu a avut niciun efect asupra morții tânărului român de 28 de ani. În urma autopsiei se va stabili dacă băutura consumată a fost prea rece sau dacă este vorba de o neglijență a medicilor, potrivit gazetaromaneasca.com.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5044 secunde