Român după gratii, ani grei! A șantajat un cuplu după ce i-ar fi injectat un VIRUS LETAL

de Cuget Liber Sâmbătă, 18 Mai 2019 219
Alexandru Lucian Nicolescu, 41 de ani, a fost condamnat la 10 ani de închisoare în SUA după a cerut 8,5 milioane de dolari pentru un antidot unui cuplu căruia i-a spus că i-a injectat cu un virus letal.

Românul a fost condamnat la 10 ani de închisoare în SUA după ce a fost acuzat că, împreună cu alte persoane, a intrat în locuința unei femei, i-au injectat pe ea și partenerul acesteia spunându-le că este vorba despre un virus letal, ulterior cerându-le bani pentru a le furniza antidotul.

Alexandru Lucian Nicolescu, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat miercuri pentru că a intrat prin efracție în 2007 în casa lui Anne Bass în Conneticut.

Cei trei atacatori i-au legat pe Bass și partenerul ei și apoi i-au injectat cu un lichid despre care atacatorii au spus că este un virus letal, conform procurorilor. Ei au cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot, însă ulterior au fugit.

Victimele au supraviețuit. Autoritățile au informat că lichidul era un medicament folosit pentru a trata infecțiile pielii.

Trei persoane, printre care și șoferul atacatorilor, au fost condamnate. O a patra persoană este căutată în continuare.

Sursa: romaniatv.net

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei