Român arestat în Italia cu o zi înaintea nunții. Mirele le-a mulțumit carabinierilor că l-au scăpat de altar

2381
Român arestat în Italia cu o zi înaintea nunții. Mirele le-a mulțumit carabinierilor că l-au scăpat de altar - ae43f712-1537700438.jpg
Un tânăr român, în vârstă de 17 ani, de etnie romă, a fost arestat de carabinieri, la Cremona, în Italia, cu o zi înaintea nunții sale. Uluitor, adolescentul le-a mulțumit acestora pentru că l-au "săltat", întrucât că nu vroia să se însoare. Mama adolescentului a încercat să-i convingă pe carabinieri să amâne arestarea acestuia pentru a-i permite să se însoare cu tânăra de 13 ani care-l aștepta în Germania.

În urma unei anchete, carabinerii au descoperit că adolescentul a agresat și jefuit, în mod repetat, un italian. În 22 iunie, i-ar fi furat un pachet de țigări și l-a lovit cu pumnul în abdomen, după ce, cu câteva luni înainte, i-a rupt un dinte după ce l-a lovit cu pumnul în față.

Băiatul urma să plece cu familia în Germania, unde urma să se căsătorească, în ziua următoare, cu o fată tot de etnie romă în vârstă de numai 13 ani, aleasă de părinți dupăă tradițiile specifice comunității rome, scrie observator.tv. Tânărul nu era pregătit pentru însurătoare, mai ales că nici nu o cunoștea pe viitoarea soție. Așa că, reținerea acestuia de carabinieri a venit ca o salvare, potrivit Il Giornale di Cremona.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5927 secunde