REVOLTĂTOR! Șoferul unui microbuz plin cu pasageri, BEAT, ARESTAT după ce a provocat un ACCIDENT RUTIER, în CONSTANȚA

714
REVOLTĂTOR! Șoferul unui microbuz plin cu pasageri, BEAT, ARESTAT după ce a provocat un ACCIDENT RUTIER, în CONSTANȚA - 04maxitaxievzca65265a6c-1379251189.jpg

Articole de la același autor

Un șofer de microbuz a fost arestat după ce, băut fiind, a provocat un accident rutier în municipiul Constanța. Vasile Florin Stoica, de 42 de ani, din Roman, județul Neamț, conducea un microbuz pe bulevardul I.C. Brătianu, pe a doua bandă, dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 către bulevardul Aurel Vlaicu. După ce a trecut de intersecția cu strada Topolog, din cauza nepăstrării distanței în mers, șoferul a intrat cu microbuzul într-o Toyota, condusă în aceeași direcție de mers de Hortensia Raluca Paraschiv, de 45 de ani, din Constanța. În urma impactului, șoferița a ajuns la spital, unde se află rănită grav, pentru vindecare necesitând cel puțin zece zile de recuperare. 


În urma verificărilor, polițiștii rutieri au descoperit faptul că șoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în sânge. 


Șoferul plecase din Constanța și urma să ajungă la Dorohoi, având în microbuz nu mai puțin de 15 persoane. Acesta a fost reținut și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații Tribunalului Constanța au hotărât arestarea șoferului pentru 15 zile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6183 secunde