REVOLTĂTOR! Copil ajuns la terapie intensivă, plin de răni și cu infecție generalizată

199
REVOLTĂTOR! Copil ajuns la terapie intensivă, plin de răni și cu infecție generalizată - copil-1595671989.jpg

Articole recomandate

Situație revoltătoare la Dej: un copil de 9 ani a ajuns la spital în stare gravă, cu mai multe răni deschise și infecții. Potrivit anchetatorilor, infecțiile au fost provocate de mizeria în care trăia minorul.


Mama copilului a fost reținută deja și va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cazul a ajuns în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și a fost sesizată deja și Direcția pentru Protecția Copilului.


"În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.


Totodată, a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj", a anunțat Poliția Cluj.


"Copilul a ajuns aseară în stare gravă și a necesitat măsuri de îngrijire la nivel de terapie intensivă. Este în continuare în ATI, are tratament, o să vedem în următoarele zile evoluția copilului, iar ca și cauză este o infecție genenralizată cu punct de plecare multiple leziuni la nivelul pielii", spus la Digi24 medicul Daniela Deghiciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8364 secunde