REVOLTĂTOR! Copii bătuți de un polițist local și legați cu cătușele de un coș de gunoi

517
REVOLTĂTOR! Copii bătuți de un polițist local și legați cu cătușele de un coș de gunoi - politia36701300-1536735835.jpg
Jurnalistul Radu Ciorniciuc a postat pe Facebook imagini revoltătoare cu un copil bătut de un polițist local al Sectorului 3 București pentru că a pescuit în lacul IOR. Ulterior, copilul a fost legat cu cătușele de un coș de gunoi, potrivit romaniatv.net


Un agent de la Poliția Locală sector 3 a fost filmat în timp ce lovea un copil. Băiatul a fost pedepsit pentru că ar fi pescuit din lacul IOR. Prietenul lui, care a filmat, a fost agresat și el de polițiști.

"Azi, Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR. Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă.

Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat.

Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea.

Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat.

Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc", citează romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2583 secunde