Revine iarna! Ninsori și viscol la Constanța!

22605
Revine iarna! Ninsori și viscol la Constanța! - revineiarna2-1580714775.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă până acum ne-am bucurat de vreme deosebit de caldă, iarna nu se lasă dusă încă. Săptămâna aceasta vom avea și vreme de primăvară, dar și un episod de iarnă adevărată.

Meteorologii anunță o scădere semnificativă a temperaturilor, cu ploi care se vor transforma în ninsori și viscol. Spre sfârșitul săptămânii se instalează și gerul.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și va ploua slab. Vântul suflă cu putere, dinspre vest. Maxima termică va atinge totuși 14 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai risipi, dar rafalele vor persista. Termometrele vor indica minimum 4 grade Celsius.

Mâine, deja va fi mai rece, cu perioade însorite, dar și cu nori, iar noaptea sunt așteptate ploi. Vântul va continua să sufle cu putere. Miercuri, temperaturile scad din nou. Vom avea între -2 și 6 grade, cu ploi destul de însemnate pe timpul zilei și ninsoare abundentă, însoțită de viscol, pe timpul nopții.

Joi, 6 februarie, se mențin valorile termice scăzute, între -2 și 2 grade și va mai ninge pe timpul zilei. Vineri, pe timpul zilei se va face arătat soarele, dar noaptea va fi ger, cu -5 grade în termometre, și izolat averse de ninsoare.

Sâmbătă, temperaturile nu vor mai reuși să urce, așa că vor fi maximum -2 grade pe timpul zilei și -7 grade noaptea. De duminică, vântul se mai liniștește și gerul se mai domolește, așa că se vor înregistra din nou între -2 și 2 grade cu plus.

Iar, săptămâna viitoare, se întorc temperaturile primăvăratice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6619 secunde