Revin în funcții vechii șefi ai posturilor de poliție rurală?

629
1
Reorganizarea secțiilor de poliție rurală este în plină desfășurare. După cum anunța conducerea Poliției Constanța în urmă cu puțin timp, până în luna septembrie se va reveni la vechea organizare a structurilor polițienești din mediul rural, cu secții în fiecare comună.
Pentru a nu exista reclamații ulterioare, reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție atrag atenția asupra unor aspecte de care să se țină cont în repartizarea polițiștilor.
În primul rând, sindicaliștii consideră este oportun ca la conducerea unităților să fie numiți aceeași șefi de post care au ocupat funcțiile înainte de desființare. Rămâne de văzut, însă, în ce măsură va putea fi realizat acest deziderat al sindicaliștilor, în condițiile în care o parte dintre vechii șefi de posturi sunt în prezent șefi ai secțiilor rurale.
Un alt aspect punctat de sindicaliști este: "La repartizarea polițiștilor la posturile de poliție să se țină cont în principal de domiciliul acestora".
Pe de altă parte, sindicaliștii atrag atenția că polițiștii vor trebui să beneficieze de bani de chirie și de transport, dacă vor fi repartizați în alte localități decât cele de domiciliu.
"Din datele pe care le deținem, unii polițiști sunt puși să completeze rapoarte pentru a-și alege postul pentru care optează. Ne exprimăm îngrijorarea că unii manageri vor considera aceste rapoarte ca fiind mutări la cerere și astfel polițiștii nu vor putea beneficia de compensația de chirie și celelalte drepturi aferente mutării în interes de serviciu", se mai arată în comunicatul SNAP.

Comentează știrea

MAMAOMIDA
6 august 2012
SNAP

si marmota invelea ciocolata in staniol si avasilcai-ingrijoratu se autosuspenda din autosuspendare fiind mutat la cerere pe o functie mult mai mare ca sa beneficieze de compensatii, avansari si alte de-alea...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2174 secunde